Coaching

Je eigen antwoord

Als mens ben je altijd aan zet om een eigen antwoord te geven op alles wat er in je leven gebeurt. Tenslotte kan niemand anders voor jou je werk doen of jouw leven leiden. Meestal gaat dit helemaal vanzelf, maar soms kan je gewoon wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een nieuwe baan, aanhoudende werkdruk, reorganisatie op reorganisatie, verminderd functioneren, een conflict met een leidinggevende of een collega, werkgerelateerde problemen met je gezondheid, (dreigend) ontslag of een verstoring in de balans werk-privé.

Soms heeft een hulpvraag geen concrete aanleiding, maar ervaar je al een tijd symptomen als: aanhoudende vermoeidheid, niet (meer) goed bij je eigen kwaliteiten kunnen, het gevoel hebben vast te lopen, verlies van plezier en energie in je werk, herhalende patronen die je in de weg zitten, niet goed weten wat je wilt qua werk of een steeds weer terugkerende vraag of situatie waar je zelf niet zo goed raad mee weet.

Wat kan ik voor je doen?

Ik zet mijn expertise en ervaring in om te waarborgen dat het werken aan jouw vraag tot resultaten leidt waar jij echt wat aan hebt. Ik oordeel niet en luister met volle aandacht naar jouw verhaal. Hierdoor komen dwarsverbanden, patronen en overtuigingen naar de oppervlakte die gewoonlijk meestal buiten beeld blijven. Dit geeft inzicht en concrete aanknopingspunten voor verandering en groei.

Mensgerichtheid en resultaatgerichtheid gaan bij mij hand in hand. Vertrouwen staat bij mij in alles op de eerste plaats.

Van jou vraag ik dat je bereid bent aan je zelf te werken en open op tafel wilt leggen wat relevant is voor het beantwoorden van jouw coachvraag.

Als je gevoel wilt krijgen bij de toegevoegde waarde en de kwaliteit die ik kan leveren, raad ik je aan via deze website mijn blog ‘Brandstof voor je Brein’ te lezen.

Bel of mail me gerust als je me iets wilt vragen of als je een afspraak wilt maken voor een intake gesprek, je bent van harte welkom!