Over mij

 

 

 

 

 

Menselijke vraagstukken interesseren mij meer dan al het andere. Ik kan me dan ook geen mooier werk voorstellen dan het mijne en ik lees nog steeds met het grootste plezier alles wat los en vast zit over persoonlijke ontwikkeling. Ik doe mijn werk met liefde en hecht waarde aan vertrouwen en concrete vooruitgang. Mijn persoonlijke missie is om op een inspirerende een resultaatgerichte bijdrage te leveren aan persoonlijke groei en bewustwording.

Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden als Sociale- en Organisatie Psychologe. In mijn loopbaan heb ik vervolgens in diverse adviesrollen en managementfuncties ervaring op kunnen doen bij een groot aantal verschillende organisaties. Eerst als senior management consultant bij Twynstra Gudde, later als zelfstandig ondernemer op het gebied van verandermanagement.

In 2009 volgde ik de leergang Coaching voor professionals bij de School voor Coaching en begon ik mijn werk in organisaties te combineren met het coachen van professionals. In 2015 besloot ik mijn focus volledig naar het begeleiden van mensen te verschuiven. Mijn volledige CV en referenties vind je op LinkedIn.

Ik geloof in een leven lang leren en heb na mijn studie Sociale & Organisatie Psychologie verschillende aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van: Veranderkunde (Twynstra Gudde), Coaching (School voor Coaching), Systemisch Werk in Familie- en Organisatie Opstellingen (Bert Hellinger Instituut), ZEN meditatie, Karakterstructuren (Phoenix en ITIP), Persoonlijke Ontwikkeling (ITIP), Werken met Dromen (ITIP), Psychologie (3 edX MOOC’s aan Queensland University Australia: Introduction in Clinical Psychology, Developmental Psychology and Social Psychology).

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk: je bent van harte welkom!