Over mij

Ik ben in 1995 afgestudeerd als Sociale- en Organisatie Psychologe. Vervolgens heb ik in diverse rollen en functies ervaring op kunnen doen bij verschillende organisaties. Eerst tien jaar als management consultant bij Twynstra Gudde. Later als zelfstandig ondernemer op het gebied van organisatie-ontwikkeling en verandermanagement. 

In 2015 heb ik naar aanleiding van problemen met mijn gezondheid besloten dat het tijd was om mijn passie te ontdekken en daar mijn werk van te maken. Ik startte met de driejarige ITIP opleiding. Een keerpunt in mijn leven. In het proces dat volgde ging mijn hart uit naar het begeleiden van mensen. Daarnaast schrijf ik ter inspiratie blogs over persoonlijke ontwikkeling en over dromen. Alles wat ons mens maakt en wat ons kan helpen om verder te groeien interesseert mij nou eenmaal meer dan al het andere. Dat is eigenlijk altijd al zo geweest.

Ik geloof in een leven lang leren en heb na mijn studie Psychologie verschillende aanvullende opleidingen gevolgd: Veranderkunde (Twynstra Gudde), Coaching (Twynstra Gudde, School voor Coaching), Systemisch Werk in Familie- en Organisatie Opstellingen (Bert Hellinger Instituut), ZEN meditatie, Karakterstructuren (Phoenix en ITIP), Persoonlijke Ontwikkeling (ITIP) en Werken met Dromen (ITIP), Energetische Opleiding (ITIP). 

Mijn CV en referenties vind je via LinkedIn. Aarzel niet om contact met me te leggen als je me iets wilt vragen. Je vraag is van harte welkom!