Over mij

Ik ben in 1995 afgestudeerd als Sociale- en Organisatie Psychologe. Vervolgens heb ik in diverse rollen, functies en organisaties ruime ervaring op kunnen doen in het bedrijfsleven. Eerst tien jaar als management consultant bij Twynstra Gudde. Aansluitend als zelfstandig ondernemer op het gebied van organisatie-ontwikkeling en verandermanagement. 

In 2015 heb ik, naar aanleiding van problemen met mijn gezondheid, besloten dat het tijd was om het roer om te gooien en van mijn passie mijn werk te maken. Ik startte met de driejarige ITIP opleiding. Een keerpunt in mijn leven. Ik ontdekte dat mijn hart uitgaat naar het begeleiden van mensen en naar het schrijven van blogs en artikelen over persoonlijke ontwikkeling en over dromen. Alles wat mensen kan helpen om verder te groeien interesseert mij nou eenmaal meer dan al het andere. 

Ik geloof in een leven lang leren en heb na mijn studie Psychologie verschillende aanvullende opleidingen gevolgd: Veranderkunde (Twynstra Gudde), Coaching (Twynstra Gudde, School voor Coaching), Systemisch Werk in Familie- en Organisatie Opstellingen (Bert Hellinger Instituut), ZEN meditatie, Karakterstructuren (Phoenix en ITIP), Persoonlijke Ontwikkeling (ITIP) en Werken met Dromen (ITIP), Energetische Opleiding (ITIP). Daarnaast werk ik met veel plezier samen met de Vereniging voor de Studie van Dromen (VSD).

Mijn CV en referenties vind je via LinkedIn. Aarzel niet om contact te leggen als je me iets wilt vragen. Je bent van harte welkom!