Over mij

Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden als Sociale- en Organisatie Psychologe. Vervolgens heb ik in diverse rollen en functies ervaring op kunnen doen bij een groot aantal verschillende organisaties. Eerst als management consultant bij Twynstra Gudde, later als zelfstandig ondernemer op het gebied van verandermanagement.

In 2009 volgde ik de leergang Coaching voor professionals bij de School voor Coaching en begon ik mijn werk in organisaties te combineren met het coachen van professionals. In 2015 besloot ik mijn focus volledig naar het begeleiden van mensen te verschuiven, want menselijke vraagstukken interesseren mij nou eenmaal meer dan al het andere.

Ik geloof in een leven lang leren en heb na mijn studie Sociale & Organisatie Psychologie verschillende aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van: Veranderkunde (Twynstra Gudde), Coaching (Twynstra Gudde, School voor Coaching), Systemisch Werk in Familie- en Organisatie Opstellingen (Bert Hellinger Instituut), ZEN meditatie, Karakterstructuren (Phoenix en ITIP), Persoonlijke Ontwikkeling (ITIP) en Werken met Dromen (ITIP). Mijn volledige CV en referenties vind je via deze link op LinkedIn.

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk: Je bent van harte welkom!